Дограма

Производство на алуминиева и PVC дограма

Фирма ‘ЗДРАЧ-999’’ ЕООД разполага със собствен цех за производство на Al и PVC дограма, като използва предимно профилите на Weiss Profil и VIVA PLAST, които са с високо качество и на достъпни цени за българския пазар.

Системите на Weiss Profil са профили с европейски облик, създадени по последните австрийски технологии. Тяхното качество се следи от модерна съвременна лаборатория, оборудвана с прецизни измервателни уреди.
PVC – профилите са изработени от висококачествени материали по специална формула, съобразена с климатичните условия. Така произведени, те са устойчиви на външно влияние, индивидуални и неповторими – ТОВА СА ВАШИТЕ ПРОФИЛИ.

44Основни предимства на профила VIVA PLASТ:

Използва се стъклопакет 24мм, изработен съгласно европейските стандарти, който осигурява много добра топло и шумоизолация.

Профилите са изработени от висококачествени суровини, осигуряващи дълъг живот на системата VIVA PLAST.

Със своята 3, 4 и новата 5 камерна система , профилът VIVA Plast осигурява висока топло и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия.

Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо-, топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.

Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.

С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл.

Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.

Използването на най-новитe немско-австрийски технологии, инструменти и материали, осигурява производството на висококачествени профили.

Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус.

Като използва най-качествените суровини съгласно световните стандарти, продукцията е издържлива на екстремни климатични условия.

Алуминиеви профили:

Фирмата изработва алуминиеви плъзгащи прозорци, входни и интериорни врати, прегради, шкафове като работи с профилите на Weiss Profil.

Предлагаме още:

  • комарници – обикновенни и ролетни;
  • външни и вътрешни, хоризонтални, вертикални, ролетни щори;
  • доставка и монтаж на блиндирани врати.